Unitape produce o varietate foarte mare de garnituri si sisteme de etansare. In continuare va prezentam o parte din acestea prin intermediul cataloagelor noastre.

1. Spirometalice, metaloplastice, metaliceGarnituri Spirometalice, Metaloplastice si Metalice

Garnituri pentru etanşări statice, în flanşe, fabricate din diverse metale sau materiale izolatoare combinate cu metale. Garniturile spirometalice sunt folosite acolo unde fluctuaţiile de presiune şi temperatură împreună cu fluajul şi relaxarea prinderilor cer o soluţie de etanşare specializată. Garniturile metaloplastice combină rezistenţa la presiune a materialului cu maleabilitatea şi compresibilitatea materialelor de umplere, pentru a oferi o etanşare economică în situaţii în care suprafaţa este mică sau forma este complexă. Garnituri metalice sunt folosite pentru situatii de temperaturi şi presiuni exteme.

Cataloage:Unitape-Metalice

Unitape-Metaloplastice

Unitape-Spirometalice


2. Grafit

Garnituri grafitate
Garnituri grafit

Capitolul conţine informaţii despre inele de grafit, inele de grafit antiextruziune, plăci de cograf, garnituri ovale – Carbox şi Carbox armat.
Garniturile de grafit au drept caracteristică principală rezistenţa la temperaturi extreme sau schimbări radicale de temperatură. Maleabilitatea dar şi elasticitatea grafitului permite adaptarea la diverse situaţii de etanşare unde presiunea de prindere variază în timp.

Catalog: Unitape-Grafit


3. P.T.F.E.

În interiorul acestui capitol se regăsesc următoarele produse: bandă P.T.F.E., Flangiflon, Şnur P.T.F.E., cât şi tuburi şi furtunuri din P.T.F.E.
Caracteristica principală a Politetraflouretilenei (P.T.F.E.) este rezistenţa la toţi solvenţii şi compuşii chimici agresivi, cu excepţia fluorului gazos la temperaturi înalte, a trifluorurii de clor, a metalelor alcaline topite sau în soluţie.

Catalog: Unitape-PTFE


4. Garnituri plate

Garnituri de etansare plate

 

În interiorul acestui capitol se regăsesc garnituri ştanţate din diverse materiale, în funcţie de necesitate.

Produsele noastre în această categorie sunt: Benzovet, Carbo-Fiber, Superkev, Sealpack, şi garnituri din cauciuc.

Catalog: Unitape-Plate


5. Garnituri de Cauciuc

Garnituri de cauciuc Unitape

Garniturile de cauciuc sunt fabricate din diverse tipuri de elastomeri care au utilizări specifice în funcţie de

mediul de utilizare. Caracteristica principală a garniturilor de cauciuc este elasticitatea şi capacitatea acestora de a se mula pe suprafaţa de etanşare. Capitolul cuprinde: O-ringuri, garnituri din material
Oleolit, garnituri calotă-dublă, Protector 17, membrane plate şi ondulate dar şi profile extrudate.

Catalog: Unitape-Cauciuc